Faiz Creations

Multi Color Switch Ball 2D

Multi Color Switch Ball 2D е неверојатна и нова верзија на старата игра за префрлување на бои. Во оваа најнова верзија на играта со промена на топката во боја има многу различни форми и круг на префрлување на бои. Допрете допрете за да скокнете со топката и да поминете низ формите со иста боја и да избегнете топчево допирање со различна боја, бидејќи ако допир со топка со друга боја, тогаш нивото не успеа. Реагирајте брзо и на време кога отскокнувате топка и менувате бои.
Во оваа игра со топка, топката ќе продолжи да ја менува бојата со сите пречки во движење, откако некогаш пречките ќе станат посложени со различни брзини, форми и комбинација на бои итн.

Карактеристики:
> Бесконечни нивоа
> Бесконечна одбиена топка аркадна игра
> Систем со високи оценки
> Кул звучни ефекти и звучни записи
> Возбудливи промени на камерата
> Достигнувања
> Нема временско ограничување уживајте во играта во кое било време и на кое било место

Како да играш:
> Допрете го скокот со топка и поминете низ формите со иста боја. Бидете внимателни да не поминете низ погрешна боја.
> Само допрете и реагирајте брзо на време кога топката бие
> Следете ја бојата на топката и бојата на пречката
> Избегнувајте удирање во различни бои
> Собери ги вездите
> Забавете кога пречката е близу и реагирајте брзо и поминете низ иста боја и избегнувајте да погодувате различна боја

Уживајте во возбудливата Tap Switch Color и бидете подготвени доживејте го прекрасното патување на Multi Color Switch Ball 2D.

Преземете го и оценете нè на Google play. Благодарам